070 - 8200 830 info@elzha.nl

Logo Healthy Heart - logo + icoon - 2017.jpg

Onderzoeksproject: Healthy Heart

Op 20 april jl. vond een wervelende kickoff bijeenkomst plaats van het onderzoeksproject Healthy Heart in de prachtige locatie De Regentes in Den Haag.

Ruim 100 POH´s, huisartsen, zorgverzekeraars en andere geïnteresseerden  werden geïnformeerd door inspirerende sprekers over de inhoud van het onderzoek, de prevalentie van leefstijlproblematiek in de Haagse regio en het belang en weerbarstigheid van gedragsverandering. Daarnaast hebben de 10 leefstijlcoaches alle aanwezigen in workshops het belang van  kennis over voeding, gezond bewegen en stress en ontspanning laten ervaren.

Herkent u ook de CVRM primaire preventie patiënt in uw praktijk die met leefstijlverbetering gezondheidsproblemen kan verhelpen of verminderen, en wilt u meer informatie over wat dit inhoudt? 

Lees dan hier de factsheet Healthy Heart.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het project? Dan kunt u contact opnemen via info@elzha.nl.

Mocht u niet aanwezig zijn geweest bij de kick/off maar toch interesse hebben in de presentaties, dan kunt u deze opvragen bij info@elzha.nl    

Klik hier voor het persbericht van het LUMC over de kick-off.

 

Wat houdt het project in?

Healthy Heart is een gezamenlijk project van ELZHA en het LUMC, waarin patiënten die in het ketenzorgprogramma CVRM-primaire preventie (PP) zijn opgenomen, een leefstijlprogramma aangeboden krijgen door leefstijlcoaches die verbonden zijn aan ELZHA. Vanuit het LUMC wordt gedurende 48 maanden onderzoek gedaan naar het effect van het leefstijlprogramma op leefstijlaspecten zoals “voeding, bewegen, gewicht, alcohol en roken”.

© 2017 Webdesign Bureau De Webmakers