Vanaf 6 januari 2020 wordt deze website vervangen door www.hadoks.nl

U vindt hier dan alleen nog actuele informatie over de scholingsactiviteiten in januari en maart 2020.
De nieuwe website www.hadoks.nl vervangt de bestaande websites van www.smashaaglanden.nl, www.elzha.nl en www.shop-pohggz.nl.

Op de nieuwe website vindt u informatie over alle diensten en missie/visie van Hadoks (Haaglandse Dokters).

 

Ouderenzorg

Hadoks Chronische Zorg kan u ondersteuning bieden bij de implementatie van het Zorgprogramma Kwetsbare Ouderen op uw praktijk en in de wijk.

Klik hier voor informatie over het zorgprogramma kwetsbare ouderen en het gebruik van het digitale communicatiesysteem ouderenzorg (KIS).

Indien u wenst te starten met het Zorgprogramma Kwetsbare Ouderen, gelieve bijgaand (hier link invoegen) contactformulier in te vullen. 
Hierna nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor een informatief gesprek bij u op de praktijk. Hierbij zal een stafverpleegkundige Ouderenzorg van Hadoks u en uw POH verder informeren over de ondersteuningsmogelijkheden bij het opzetten van gestructureerde Ouderenzorg bij uw praktijk en in de wijk.”

Wilt u gebruik maken van de ICT ondersteuning (het Keten Informatie Systeem) om de communicatie en samenwerking tussen de eerstelijnshulpverleners te verbeteren, dan dient u deze Prestatie ICT-tool van CZ zelf bij de zorgverzekeraar aan te vragen.

Mocht u eerst nadere informatie willen hebben, neem dan contact op met Hadoks: tel: 070-8200830 of op email adres: ouderenzorg@hadoks.nl

 

Relevante links en downloads.
© 2020 Webdesign Bureau De Webmakers