Vanaf 6 januari 2020 wordt deze website vervangen door www.hadoks.nl

U vindt hier dan alleen nog actuele informatie over de scholingsactiviteiten in januari en maart 2020.
De nieuwe website www.hadoks.nl vervangt de bestaande websites van www.smashaaglanden.nl, www.elzha.nl en www.shop-pohggz.nl.

Op de nieuwe website vindt u informatie over alle diensten en missie/visie van Hadoks (Haaglandse Dokters).

Ben jij die enthousiaste Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant Longgeneeskunde of Longverpleegkundige die ons team komt versterken voor 12 tot 16 uur per week?

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist (VS) longgeneeskunde maak je deel uit van een klein team. Voor jou is het geen enkel probleem om je draai te vinden in een team bestaande uit Beleidsmedewerkers, Stafverpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten en Kaderhuisartsen en te werken binnen een afdeling en organisatie die volop in ontwikkeling is. Je hebt een duidelijke visie op de longzorg binnen de huisartsenzorg. Je weet zaken bespreekbaar te maken en kunt anderen overtuigen en enthousiasmeren.

Verder

  • Je signaleert, volgt en analyseert zorgontwikkelingen in de longzorg en beoordeelt deze op consequenties. Je vertaalt deze signalen en gegevens naar inhoudelijke beleidsvoorstellen en beleidsaanpassingen, waarbij je inzicht geeft in de risico’s en consequenties;
  • Je stimuleert en optimaliseert de vakinhoudelijke kennis en competenties van huisartsen en praktijkondersteuners door het organiseren van scholing op het gebied van longzorg.
  • Je ondersteunt de Hadoks huisartsen en praktijkondersteuners met je kennis en ervaring in de vorm van een consultatiefunctie via het KIS (keteninformatiesysteem) of in het zelfstandig spreekuur draaien in de huisartsenpraktijk.
  • Je neemt actief deel aan diverse werkgroepen zoals de Haagse longen en het transmuraal netwerk.
  • Je enthousiasmeert huisartsen en praktijkondersteuners in het verlenen van longzorg.
  • Je bewaakt samen met de kaderhuisartsen longzorg en beleidsmedewerkers de kwaliteit en professionaliteit van de ketenzorgprogramma’s longzorg;
  • Je onderhoud actief je interne- en externe netwerken, legt verbindingen en signaleert ontwikkelingen binnen de verschillende beleidsterreinen;  
  • Je stimuleert en creëert innovatie(kansen) op onder andere bestaande producten, diensten, werkmethoden, EHealth, organisatievormen en/of markten;
  • Je faciliteert en coördineert het verkrijgen van input en draagvlak ten behoeve van onder meer interne kwaliteitsverbetering en beleidsvorming.

Wie zijn wij?

Hadoks Chronische zorg B.V. (voorheen ELZHA) maakt deel uit van het Hadoks concern en ondersteunt huisartsen bij het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg voor patiënten met een chronische aandoening. Bij Hadoks zijn 250 gevestigde huisartsen uit de Haagse regio aangesloten. Samen realiseren we betere chronische zorg. Deze zorg wordt geboden vanuit de huisartsenpraktijk, in samenwerking met andere eerstelijns disciplines, zoals de diëtiste of leefstijlcoach, en de tweede lijn, de ziekenhuizen. Door onze gezamenlijke aanpak neemt de kans op complicaties af en zijn we in staat eventuele problemen eerder te constateren.

Wij vragen

Een gedreven collega in het bezit van het diploma Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant of longverpleegkundige, afgerond bij een door de Nederlandse Accreditatie Organisatie (NAO) erkende onderwijsinstelling. Natuurlijk heb je affiniteit met Longziekten, werkervaring (voornamelijk Astma/COPD) op dit gebied is een pré en als je werkzaam bent in de eerst of tweede lijn is ook een pré.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op onze collega’s, je bent gedreven en je vindt het belangrijk om bij te dragen aan de verschillende werkgroepen. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden en bent klantgericht. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig, proactief en besluitvaardig. 

Wat wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s. Hadoks is een prettige werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn). De inschaling van de functie is conform de cao Huisartsenzorg en is afhankelijk van het nog te doorlopen FWG beschrijvings- en wegingstraject, opleiding en ervaring.

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en herken jij je in het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Roosmarijn de Boer (HR Adviseur) via e-mail: hr@hadoks.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nanette van Hooijdonk, projectleider a.i. via telefoon: 070-8200830 of e-mail: NvanHooijdonk@hadoks.nl

De aanstellingsprocedure

Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Naast het houden van kennismakingsgesprekken, behoren het nagaan van referenties, het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole tot de aanstellingsprocedure.

 

© 2020 Webdesign Bureau De Webmakers