Vanaf 6 januari 2020 wordt deze website vervangen door www.hadoks.nl

U vindt hier dan alleen nog actuele informatie over de scholingsactiviteiten in januari en maart 2020.
De nieuwe website www.hadoks.nl vervangt de bestaande websites van www.smashaaglanden.nl, www.elzha.nl en www.shop-pohggz.nl.

Op de nieuwe website vindt u informatie over alle diensten en missie/visie van Hadoks (Haaglandse Dokters).

Ben jij die enthousiaste Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg  die de ouderenzorg in de wijk samen met ons komt versterken voor 24 tot 32 uur per week?

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg geef je vorm aan de ouderenzorg in de regio Haaglanden namens Hadoks. Je ondersteunt, begeleidt en coördineert de huisartsenpraktijken bij het verlenen van specialistische geïntegreerde zorg aan kwetsbare ouderen, zodanig dat de patiënt hoogwaardige persoonsgerichte medische zorg ontvangt. Binnen deze functie ben je voor een deel werkzaam binnen de wijkgerichte netwerken en voor een deel binnen de huisartspraktijken, waarbij je directe patiëntenzorg verleend aan ouderen die ‘langer thuis verblijven’.  

Hadoks Chronische zorg B.V. is reeds actief binnen diverse huisartspraktijken. Dit aanbod willen wij graag verder ontwikkelen en uitbreiden en daarbij speel je als Verpleegkundig Specialist een belangrijke rol. In samenwerking met de specialist ouderengeneeskunde kun je het verschil maken voor de cliënt, om zijn ‘thuis’ zo lang mogelijk ‘thuis’ te laten zijn.

Wie zijn wij?

Hadoks Chronische zorg B.V. (voorheen ELZHA) maakt deel uit van het Hadoks concern en ondersteunt huisartsen bij het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg voor patiënten met een chronische aandoening. Bij Hadoks zijn 250 gevestigde huisartsen uit de Haagse regio aangesloten. Samen realiseren we betere chronische zorg. Deze zorg wordt geboden vanuit de huisartsenpraktijk, in samenwerking met andere eerstelijns disciplines, zoals de diëtiste of leefstijlcoach, en de tweede lijn, de ziekenhuizen. Door onze gezamenlijke aanpak neemt de kans op complicaties af en zijn we in staat eventuele problemen eerder te constateren.

Wij vragen

  • Een gedreven collega in het bezit van het diploma Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg, afgerond bij een door de Nederlandse Accreditatie Organisatie (NAO) erkende onderwijsinstelling;
  • Als professional kun je uitstekend samenwerken, zowel collegiaal als met andere disciplines, cliënten en hun familie. Je kunt daarnaast kritisch naar zichzelf kijken en ook goed zelfstandig werken;
  • Natuurlijk heb je affiniteit met ouderenzorg, werkervaring op het gebied van ouderenzorg is een pré en alsook werkervaring in de 1e lijn of het netwerk;
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op onze collega’s, je bent gedreven en je vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van ouderenzorg in de wijk;
  • Verder beschik je over goede sociale vaardigheden en bent klantgericht. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig, proactief en besluitvaardig. 
  • Je hebt oog voor het coördineren en afstemmen van zorgprocessen en je bent daarbij oplettend in het bewaken van werkafspraken en het volgen van protocollen;
  • Je bent gedreven, daadkrachtig en ambitieus en in staat vernieuwend te denken, vanuit een sterk probleemoplossend en analytisch vermogen;
  • Je hebt affiniteit met onderwijs en evidence-based werken;
  • Je beschikt over een vervoersmiddel om jezelf zelfstandig tussen de verschillende werklocaties te verplaatsen.

Wat wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s. Hadoks is een prettige werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn). De inschaling van de functie is conform de cao Huisartsenzorg en is afhankelijk van het nog te doorlopen FWG beschrijvings- en wegingstraject, opleiding en ervaring.

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en herken jij je in het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Roosmarijn de Boer (HR Adviseur) via e-mail: hr@hadoks.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Busch, Coördinerend Stafverpleegkundige ,via telefoon: 070-8200830. 

De aanstellingsprocedure

Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Naast het houden van kennismakingsgesprekken, behoren het nagaan van referenties, het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole tot de aanstellingsprocedure.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

 

 

© 2020 Webdesign Bureau De Webmakers