Ben jij die enthousiaste Stafmedewerker Longzorg die ons team komt versterken voor 24 uur per week?

Wat ga je doen?

Als Stafmedewerker Longzorg maak je deel uit van een klein team. Voor jou is het geen enkel probleem om je draai te vinden in een team bestaande uit Beleidsmedewerkers, Stafverpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten en Kaderhuisartsen en te werken binnen een afdeling en organisatie die volop in ontwikkeling is. Je hebt een duidelijke visie op de Longzorg binnen de huisartsenzorg. Je weet zaken bespreekbaar te maken en kunt anderen overtuigen en enthousiasmeren.

Jouw hoofdtaken zullen bestaan uit het begeleiden van praktijken bij verlenen van specialistische geïntegreerde ketenzorg aan patiënten met astma en COPD, zodanig dat de patiënt hoogwaardige medische zorg ontvangt alsmede het coördineren van een goede kwaliteit en organisatie van longzorg in de eerste lijn in samenwerking met de tweede lijn. 

Verder

-          Het ondersteunen van zorgprogramma’s in de huisartsenpraktijk, met de focus op de aansturing en de implementatie van een         gestructureerd astma en COPD spreekuur; 

-          Je begeleidt de POH’s bij de uitvoering van de spirometrie en je geeft uitleg over de uitkomsten hiervan; 

-          Je neemt initiatief voor het organiseren en plannen van scholingen en je faciliteert verbeteracties voor de deelnemende praktijken;

-          Je werkt mee aan deskundigheidsbevordering van huisartsen en POH’s;

-          Je bent het aanspreekpunt voor de KEY-POH’s over vragen rond het KIS;

-          Je geeft aansturing aan de uitbereiding van ketens, o.a. met hulp van basisartsen;

-          Je beantwoordt vragen uit de praktijk op het gebied van Beleid en Regionale samenwerking 1e en 2e lijn.

Wie zijn wij?

Hadoks Chronische zorg B.V. (voorheen ELZHA) maakt deel uit van het Hadoks concern en ondersteunt huisartsen bij het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg voor patiënten met een chronische aandoening. Bij Hadoks zijn ruim 200 huisartsen uit de Haagse regio aangesloten. Samen realiseren we betere chronische zorg. Deze zorg wordt geboden vanuit de huisartsenpraktijk, in samenwerking met andere eerstelijns disciplines, zoals de diëtiste of leefstijlcoach, en de tweede lijn, de ziekenhuizen. Door onze gezamenlijke aanpak neemt de kans op complicaties af en zijn we in staat eventuele problemen eerder te constateren.

Wij vragen

Een gedreven collega in het bezit van het diploma Praktijkondersteuning in de Huisartsenpraktijk. Aanvullend heb je enige jaren relevante werkervaring en kennis van de specifieke patiëntencategorieën vereist, kennis van wettelijke kaders, kennis van het HIS en KIS en kennis van inclusiecriteria van alle ketens.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op onze collega’s, je bent gedreven en je vindt het belangrijk om bij te dragen aan de verschillende werkgroepen. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden en bent klantgericht. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig, proactief en besluitvaardig. 

Wat wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving en gaat samenwerken met een enthousiaste groep collega’s. Hadoks is een prettige werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 6%, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Roosmarijn de Boer (HR Adviseur) via e-mail: hr@hadoks.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nanette van Hooijdonk, projectleider a.i. of Karin Busch, Coördinerend Stafverpleegkundige ,via telefoon: 070-8200830. 

Meer informatie

Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Naast het houden van kennismakingsgesprekken, behoren het nagaan van referenties, het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole tot de aanstellingsprocedure.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

© 2019 Webdesign Bureau De Webmakers